Notícies

Els germans Bes dominen el Trail Ulldeter

Enviada per administrador el 30/Mai/2015 - 20:30

Imatge 0 per Els germans Bes dominen el Trail Ulldeter

Setcases, 30 de maig de 2015 - Toti Bes, en categoria masculina, i la seva germana Tina Bes, en femenina, han pujat avui al primer lloc del podi de la prova reina del Trail Ulldeter: l’Ultra de 50Km i 4000m D+.

Toti Bes ha revalidat el títol aconseguit l’any passat amb un temps de 6:11:01. En segon lloc ha arribat Manel Amor amb 6:30:53 i ha completat el podi Pol Bertran amb 6:32:19. Després de la cursa, Bes es mostrava molt satisfet pel resultat: “Venia de fer segon al Trail Cap de Creus i en certa manera tenia ganes de reivindicar-me i de posar a prova el meu nivell en un terreny que conec molt bé. M’he sentit molt còmode en tot el recorregut, que també ha estat una preparació excel·lent per la resta de reptes de la temporada”.

Entre les noies, Tina Bes ha creuat la línia d’arribada amb 7:15:05, molt per davant de la segona classificada, que ha estat Thais Pentinat amb 8:04:57. Ha completat el podi Alba Carbonell amb 8:16:18. “Hem practicat esquí de muntanya des de petits en aquestes valls – comentava Tina Bes
un cop finalitzada la prova – i jo crec que es nota que coneixem bé què implica córrer en aquesta zona. La veritat és que no havia preparat especialment la cursa, però des de l’any passat sabia quines eren les parts més exigents i on havia de dosificar més. M’he guiat per les meves
sensacions i, tot i que ha estat molt dur, ha sortit bé”.

Hores abans, Setcases ha viscut l’emotiu final de la germana petita del dia: el Trail de 30Km i 2100m D+, que ha estat coronat per David Coma i els germans Marc i Oscar Casal, que han creuat la línia d’arribada junts amb un temps de 3:10:17. Després de recollir els premis, David
Coma explicava com s’havia desenvolupat la prova: “Era molt important mantenir un bon ritme tota l’estona, però sabent que la primera pujada fins les Borregues era la part més dura de la prova i que ens podia desgastar massa per afrontar amb garanties la resta del recorregut. Estic content perquè m’he trobat molt bé i com que hem fet tota la cursa junts amb els germans Casal, al final el que ens ha sortit de forma natural ha estat creuar la meta junts”.

En categoria femenina s’ha imposat Elisabet Bertran amb 4:09:08. Adriana Grosu ha estat segona amb 4:15:34 i ha tancat el podi Laura Castillejos amb 4:22:32.

Així ha estat la segona prova del campionat MISSIONx3, presentat per Klassmark i Salomon, que va començar el 2 de maig amb el Trail Cap de Creus i que finalitzarà el 25 de juliol amb el Trail Catllaràs, a La Pobla de Lillet.

Galeria d'imatges