Notícies

Pau Capell i Laia Díez guanyen amb autoritat la VCUR de 120km

Enviada per administrador el 14/Jun/2015 - 21:51

Imatge 0 per Pau Capell i Laia Díez guanyen amb autoritat la VCUR de 120km

Puigcerdà, 13 de juny de 2015 - La Volta Cerdanya Ultraresistència de la VCUF Sport HG 2015, que suposa l'equador de la Spain Ultra Cup (SUC), ha tingut dos protagonistes molt destacats: Pau Capell i Laia Díez. Els dos brillaven per emportar-se els 120 quilòmetres de la prova reina de la VCUF. Amb aquest triomf, Capell recupera el lideratge de la SUC i Laia Díez es reafirma com a principal candidata al títol.

La VCUR (120km) començava a mitjanit del divendres al dissabte amb un centenar de corredors mirant al cel amb preocupació i disposats a donar-ho tot per tal d'acabar la prova. Amb un traçat modificat per les males previsions meteorològiques, arrancava la carrera de la qual, en el moment d'escriure aquestes línies, segueixen arribant corredors.

El més ràpid en acabar el traçat, amb una hora de marge sobre el segon ha estat Pau Capell, que ha governat la VCUR d'inici a fi amb mà de ferro i amb la ferma decisió de creuar la meta en primera posició. el segon lloc ha estat per al corredor Luís Ruiz. Completava el podi Antonio Martín, un dels pocs corredors que intentava fer-li ombra al vencedor. Capell torna així al lideratge de la SUC, lliga de la qual encara falten quatre proves per disputar.

S'acompleixen les previsions a la perfecció en el cas de la categoria femenina. Tot i la poca participació femenina, Laia Díez sortia com a favorita i durant el recorregut ha demostrat que mereix aquesta etiqueta. No ha tingut rival en cap de les fases de la cursa, ni tan sols a la dura nit de pluja que tots els runners han hagut de superar.

A més de la VCUR, es disputava també la Cursa Popular de Muntanya Cerdanya (17km), que en categoria masculina s'adjudicava Carles Artigas, corredor d'Sport HG, seguit a un parell de minuts de Joel Aubeso. Tancava el podi Eloi Gispert.

La dona més ràpida en acabar la carrera popular ha estat la corredora d'Sport HG Júlia Font, que arribava amb tres minuts de marge sobre la segona classificada, Carla Ryan. El tercer caixó ha estat per a Erola Bisquert.

Crèdit de les fotos: Gael Piguillem i Marc Reyes

Galeria d'imatges