Notícies » Portal

Primeres passes de l'equip Corremonts-sportHG

Enviada per administrador el 01/Jul/2013 - 09:56
Imatge 0 per Primeres passes de l'equip Corremonts-sportHG
Matadepera, 30 de juny de 2013 - Corremonts i la marca esportiva sportHG han arribat a un acord segons el qual disposarem d'un equip comú de corredors de muntanya entusiastes. Es tractarà de l'equip Corremonts-sportHG, els membres del qual participaran a diferents competicions de trail running. Per començar l'equip el formaran vuit corredors: Mia Alonso, Irene Fustagueras, David Huertas, Ricard Mas, Pep Massip, Albert Pérez, Isaac Romero i Isaac Torija.

Ahir es va fer la primera trobada de l'equip i es va aprofitar per fer una sortida per la serra de l'Obac. El recorregut, d'uns 11 km i 500 metres de desnivell positiu, va servir per provar l'equipament i establir lligams entre els membres de l'equip, alguns dels quals encara no ens havíem vist mai presencialment.

Moltes gràcies a tothom per ajudar-nos a mantenir la nostra il·lusió després de dos anys de vida

Enviada per administrador el 01/Mai/2013 - 19:38
1 de maig de 2013 - Avui Corremonts ha fet dos anys. Durant aquest temps les persones que li han donat suport no ha parat de créixer i aquesta ha estat sempre l'energia que ens ha mantingut animats a seguir endavant i que cada dia ens il·lusiona. Sou les persones que heu confiat en la nostra web, a algunes de les quals hem tingut la sort de poder-vos conèixer presencialment, les que heu donat sentit a la tasca que fem i n'estem sincerament agraïts. La força autèntica i el motor de tot està en les persones i amb el que podem oferir amb els altres, perquè donar és molt més gratificant que rebre, encara que de vegades el nostre entorn no ens ajuda a visualitzar-ho.

En aquests dos anys hem aconseguit que la web sigui ben coneguda entre els amants del trail running i el muntanyisme a Catalunya. Això ha estat gràcies a persones, entitats excursionistes i empreses que ens han recolzat de diferents maneres: amb enviament de notes de premsa, creació de rutes noves, creació d'esdeveniments a l'agenda, enviament de vídeos de muntanya, oferiment de sortejos d'inscripcions a esdeveniments... Tot i aquestes valuoses aportacions, encara tenim fites importants per aconseguir com la que Corremonts sigui un portal de tots, on tothom, tal com ens hi sentit nosaltres, se senti còmode a compartir amb altres persones la seva passió per la muntanya i l'esport. Un dels objectius d'aquest any vinent de Corremonts està relacionat precisament amb això: en aconseguir la màxima col·laboració de les persones i mantenir el suport de les entitats excursionistes, empreses i institucions. La fita és el bé comú i estan en les mans de tots que això sigui una realitat. A veure si ho aconseguim!

Moltes gràcies pel vostre suport!

Fem balanç de l'any 2012 i us desitgem un molt bon any 2013

Enviada per administrador el 31/Des/2012 - 12:05
Avui deixarem enrere l'any 2012. Un any marcat sobretot per una situació econòmica difícil que ha complicat enormement la vida a moltes famílies del nostre país. La muntanya, aliena als problemes de les persones, ha mantingut la seva bellesa i ha seguit donant molt bons moments a les persones que hi trobem un espai de lleure que ens permet sentir-nos lliures i ens aporta moments de felicitat. També ha mostrat la seva cara més cruel per recordar-nos que té la paella pel mànec i s'ha emportat persones estimades. Algunes més conegudes i altres, no tant. Tots recordareu la tràgica notícia de la mort de la Teresa Farriol a Cavalls del Vent i l'homenatge especial que li va organitzar la gent dels Koala's Team, o la del company d'aventures de Kilian Jornet, l'Stéphane Brosse que va perdre la vida durant la travessa del Mont Blanc d'est a oest amb esquís i que formava part del projecte Summits of my life.

Durant els dies vinents a Corremonts estarem d'estrena, comencem per l'estrena de la secció “Propostes”

Enviada per administrador el 25/Oct/2012 - 21:41
Imatge 0 per Durant els dies vinents a Corremonts estarem d'estrena, comencem per l'estrena de la secció “Propostes”
Corremonts ha arribat als 18 mesos de vida, i durant aquest temps no hem parat d'analitzar quines són les necessitats de les persones que ens seguiu. Això ens porta a desenvolupar funcionalitats noves que veiem que poden ser interessants. Desitgem no equivocar-nos! Així, amb ànims d'aconseguir que Corremonts ofereixi un servei útil a totes les persones amants de la muntanya i dels esports que hi estan vinculats, avui hem posat en marxa una secció nova, la secció “Propostes”. Sempre podreu accedir a aquesta secció des de la pestanya "Seccions/Propostes" del menú horitzonal.

Consisteix en una secció on, de forma molt simple, podeu crear obertament propostes per posar-vos en contacte amb persones que puguin tenir interessos similars als vostres. Se'ns acudeixen un munt de situacions on aquesta funcionalitat pot ser útil:

Alguns exemples: